Det är omöjligt att ge en fullgod service utan att ha ett väl fungerande samarbete med duktiga leverantörer.  Vi har valt CISCO, Proxim/ORINOCO, AMP, CORNING och Allied Telesyn International Corporation ( ATI ), för    att kunna tillgodose Dina höga förväntningar.

Genom att utnyttja våra Partners internationella nätverk av försäljnings- och distributionscenter, erbjuds Du som kund högsta tänkbara kvalitet vad gäller snabba leveranser och teknisk rådgivning

Vad kan våra partners erbjuda oss?

CISCO är ett av de ledande leverantörerna av Internetprodukter och är kända för sina routrar men har även en imponerande produktportfölj gällande switchar, firewalls m.m. Detta ger oss fantastiska förutsättningar för att bygga Ditt nätverk som Du vill ha det.
 

 

 

Proxim/ORINOCO är ett av de ledande leverantörerna av trådlösa system. Vi har utfört olika installationer av trådlösa förbindelser mellan byggnader och inomhus sedan 1997  och upplevt en fantastisk utveckling.

AMP Netconnect är ett system som vi betraktar som ett av de bästa på marknaden när det gäller Strukturerade kabelsystem. Samarbetet med AMP är mycket nära och ger oss omfattande kunskap och utbildning inom områden så som Design, installation, verifikation samt kunskap om gällande och kommande standarder.

CORNING är ett av de största leverantörerna av fiberopiskt material och utrustning. Ett bra komplement vid avancerade installationer av fibernät.